מעל מ-30 שנות ניסיון בתחום
מגוון רחב של דגמים ומידות
יעוץ וליווי בהקמת חנויות מזון, שרות טכני רחב בפריסה ארצית
מקצועיות ויחס אישי לכל לקוח

ציוד למסעדות ברחבי הארץ

6.05.2019
פתרונות לניצול מקסימלי של שטח לקירור מוצרים

התשתית הנדרשת למסעדות כוללת, בין השאר, ציוד רב להכנת מזון, לאחסונו, להגשתו ועוד. על מנת לתכנן בקפידה את כל מערך הציוד הנדרש, רצוי לעשות זאת מבעוד מועד, כחלק מתכנון עלות ההקמה של המסעדה.

אם נעשה תרגיל וננסה לנתח את כל הציוד שנעשה בו שימוש לצורך הכנת התפריט שלנו כשאנחנו אוכלים במסעדה, אנחנו עשויים להיווכח כי מספר פריטי הציוד רב ביותר. לדוגמה: תנור אפייה, תנור בישול, מקפיא, מקרר, גריל, מדיח כלים, מכונת אספרסו, מכונה לייצור קרח, מכונות גלידה אוטומטיות, צ'יפסר ומצליות, מכונת לחיתוך לחם, מיקסר ועוד.

על מנת לבחור ציוד שיתאים באופן מיטבי לצרכים ולדרישות מומלץ להסתייע בייעוץ ובהמלצות של אנשי מקצוע בתחום ייצור ושיווק ציוד למסעדות. הצטיידות מושכלת בציוד נדרש ורלוונטי מפחיתה עלויות, מונעת הוצאות מיותרות, ובעיקר- נותנת מענה לצרכי המסעדה.

מסעדות בירושלים והסביבה נהנות מייעוץ ומליווי הפרויקטים השונים של הצטיידות על ידי הטובים באנשי המקצוע. חשיבותם של אנשי מקצוע  היא במקצועיות ובניסיון שלהם העומדים בבסיס יכולתם להתאים לכם את הציוד הטוב ביותר, לתכנן את מיקומו באופן שיאפשר ניצול מיטבי של המתחם של המסעדה, להתאים את גודלם של התנורים, המקררים ושאר "הציוד הכבד" – במירכאות ובלעדיהן-  לאופן הכנת המזון, לגודל המנות, לסוג ההגשה, לכמות הסועדים ועוד כיוצאים באלה פרמטרים.

"שרשרת המזון" של ציוד למסעדות ברחבי הארץ

כל ציוד טוב הוא טוב במידה שהוא עונה על הצרכים והדרישות, באופן שבו הוא מאפשר שמירה על טריות המזון, על ניקיונו, על אחסונו בתנאי היגיינה מלאים, על הטמפרטורה המתאימה לו (חמה או קרה).

ציוד טוב אמור להיות קל לתפעול, נגיש, זמין, בטיחותי. לטיב הציוד, איכותו ובטיחות השימוש בו יש השפעה על טיב הארוחה ועל הנאת הסועדים ממנה. הציוד אמור לאפשר להכין את המזון בתנאים אנושיים נאותים- במרחב מספיק לתנועה, בנגישות כל הציוד והחומרים להכנת המזון, בהגשתו באופן שוטף.

בשל חשיבות הנושא – יש מקום וטעם לשאול כל שאלה על אודות טיבם של פריטי הציוד השונים הנדרשים למטבחים. אחרי הכול, מדובר בציוד שאמור לשרת אתכם ואת הלקוחות שלכם במשך שנים רבות.

מטבחים של מסעדות כמוהם כמטבחים תעשייתיים- ייצור המזון בהם אמור לשרת מספר רב של סועדים, ולא אחת בקצב מהיר. לכן כה חשוב תכנון הציוד, גודלו, תכולתו, יכולת הייצור שלו, וכל מה שהופך אותו לחלק בסיסי ומרכזי בתשתיות המסעדה.

כדי שאפשר יהיה  להכין אוכל משובח- יש הכרח בציוד מתאים. לבחירה נכונה ומקצועית של  ציוד עבור מסעדות בירושליים ובסביבתה ובמקומות נוספים רבים ברחבי הארץ אתם מוזמנים להתוודע אל יבואנים וספקים של ציוד למסעדות של היצרניות הטובות והמובילות בעולם.

כמי שנותנים לפיקוח ולביקורות תקופתיות של מי שממונים ומופקדים על נוהלי בטיחות בעבודה, חשוב שיהיה ברשותכם ציוד שעומד בכל תקני האיכות והבטיחות המחמירים, על מנת לייצר מזון בתנאים שבהם העובדים מוגנים ובטוחים והסועדים נהנים ממזון משובח, טרי, נקי ומשביע. בתיאבון.

נשמח לדירוג
כתובתינו

תל-אביב, רח' דרך בן צבי 31, מיקוד 68103

שיחת חינם: 1800-30-30-60

מנהל מכירות: 072-3318440
טלפון משרד: 03-6817989

שעות פעילות

א-ה מהשעה 8:30-18:00
יום ו' 08:00 – 13:00

עקבו אחרינו בפייסבוק
2019 © כל הזכויות שמורות