מעל מ-30 שנות ניסיון בתחום
מגוון רחב של דגמים ומידות
יעוץ וליווי בהקמת חנויות מזון, שרות טכני רחב בפריסה ארצית
מקצועיות ויחס אישי לכל לקוח

מאמרים

14.09.20

אחת התחושות המעורבות יותר זה לעמוד מול מקרר במרכול ולא לרצות לקנות את המוצרים נוכח אי הסדר או הטריות הניבטת מהזכוכית. מכירים את התחושה הזאת?  האם גם אתם בעלי עסק שרוצה להיטיב עם הלקוחות שלו ולהעניק את המוצר הטוב ביותר בתמורה לכספם של הלקוחות שלכם? במאמר שלפניכם נלמד אתכם הכול אודות מקרר של סלטיה, מקרר […]

14.09.20

כשמדברים על תצוגת המזון מדברים על דבר אחד ומאידך, כשמדברים על מוצרי חלב המתכלים במהירות מדברים על דבר רגיש לגמרי  – דבר שחשוב מאוד לקחת בחשבון כחלק בלתי נפרד משדרוג המקרר לעסק.  במאמר הבא נעסוק במתן עצות לצרכי בחירת מקרר חלביה שהוא מקרר תעשיה שיודע להראות מדהים, להעביר את המסר המושלם הן בהיבט התצוגה אבל […]

23.08.20

כאשר מדברים על מקררים תעשייתיים לא רק מדברים על מפרט אלא גם על פרקטיקה והתאמה לחלל הפתוח. אז מה קודם למה ואיך בוחרים את המקרר הבא שלכם? חד משמעית כאן עולה פתרון אחד מעל כולם – קוראים לזה מקפיאים משולבים שיודעים לממש גם לכם את המטרה התפעולית.  בכדי למצוא פתרון ושמירה איכותית על חומרי הגלם […]

15.01.20

חדרי קירור ניידים הם המילה האחרונה בתחום של חדרי קירור או מקררים תעשייתיים. הביקוש עבורם הולך וגדל ולא בכדי, שכן יש להם את היכולת והאפשרות לשמור על קירור בכל מקום שבו הם נדרשים, ללא קשר למקום פתוח או סגור, כזה שמצויד ברשת חשמל או שלא והכי חשוב – הם מסייעים רבות בשמירה על קירור וטריות […]

10.01.20

מכולת היא חנות נוחות שמאפשרת ללקוחות שלה לקנות מגוון רחב של כל המוצרים הנדרשים לשם קיום בסיסי והכנת המזון. לפיכך באופן טבעי יהיו בה גם לא מעט מוצרים שדורשים קירור מתמיד ולא יכולים להיות מאוחסנים מחוץ למקרר. כאשר בוחנים את הסוגים השונים של מקררים שמתאימים ומיועדים לשימוש בחנויות מכולת אפשר לשים לב שיש לא מעט […]

06.01.20

קצביה היא מקום שיש בו מכירת בשר טריים וקפואים וישנן תקנות ברורות איך צריך לשמור ולאחסן אותם. מדובר גם בהגיינה אך גם בשמירה על מזון שמקורו מן החי ויש חשיבות גבוהה לשמירה על כל הסטנדרטים הגבוהים ביותר על מנת ששום חלק מהבשר לא יתקלקל, חלילה, מה עלול לפגוע גם בבריאותם של הלקוחות שיצרכו את הבשר. […]

02.10.19

הקמת מסעדה היא תהליך מאתגר שיש בו לא מעט שלבים ונושאים לטפל בהם. יש הרבה מה לדעת ולעשות וגם לא מעט תקנות וחוקים מטעם המדינה ומשרד הבריאות. הנושא של אחסון מזון יבש וטרי, בחירה נכונה של המקררים והמקפיא, סידור נכון ונוח של המחסן וכמובן עמידה בתקנים שונים אשר נוגעים לבריאות הציבור ולשמירה על הגיינה מלאה […]

28.08.19

מקרר שקוף הוא בדרך כלל מקרר מסחרי. את המקרר השקוף אנחנו פוגשים בעיקר בחנויות ה'סופר'. במקררים השקופים מאחסנים את מוצרי החלב, את הבשרים, את הדגים, את הירקות הקפואים, את הגלידות והארטיקים ולמעשה כל מה שצריך קירור. נסו רק לתאר לעצמכם כי המקרר בחנות  תהיה אטומה. במקום שורות המקררים השקופים יעמדו שורות של מקררים עם דלתות […]

06.08.19

המקרר הביתי אינו דומה למקרר התצוגה. אמנם מבחינת הקירור והשמירה על הטמפרטורה הנמוכה של מוצרי המזון המאוחסנים במקרר, מדובר באותו מוצר עם אותו אפקט. אך בכל זאת, שונה מאוד המבנה החיצוני של המקרר המיועד לתצוגה ביחס למקרר הביתי. מקרר תצוגה – איך הוא נראה? מקרר התצוגה הוא למעשה מעין וויטרינה. המקרר אמור להציג את התכולה הנמצאת […]

כתובתינו

תל-אביב, רח' דרך בן צבי 31, מיקוד 68103

שיחת חינם: 1800-30-30-60

מנהל מכירות: 072-3318440
טלפון משרד: 03-6817989

שעות פעילות

א-ה מהשעה 8:30-18:00
יום ו' 08:00 – 13:00

עקבו אחרינו בפייסבוק
2020 © כל הזכויות שמורות